ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΟΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Μυτιλήνη 4 Αυγούστου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ σχετικά με το πρωτοφανές σκάνδαλο που συγκλονίζει το πανελλήνιο γύρω από τις αναθέσεις των άγονων γραμμών του Αιγαίου από την Ν.Δ. δηλώνει τα ακόλουθα :

«Η «σεμνότητα και η ταπεινότητα» που ευαγγελιζόταν η κυβέρνηση της Ν.Δ. έχει καταρρεύσει ως πύργος από τραπουλόχαρτα ή καλύτερα έχει πνιγεί στα κύματα του Αιγαίου. Τα όσα πρωτοφανή αποκαλύπτονται καθημερινά τις τελευταίες μέρες από τα αθηναϊκά ΜΜΕ για την υπόθεση των άγονων γραμμών στο Αιγαίο, φανερώνουν την εικόνα της πλήρους διάλυσης και διαφθοράς των κυβερνητικών αξιωματούχων. Είναι πράγματι απίστευτα τα όσα αποκαλύπτονται με την μορφή χιονοστιβάδας.

Την ίδια ώρα που οι «ημέτεροι» αλωνίζουν το Αιγαίο, δωροδοκώντας υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη, η ακτοπλοΐα βρίσκεται στο χειρότερο σημείο των τελευταίων 20 ετών με πλοία υπέργηρα και πανάκριβα ναύλα, ο τουρισμός έχει βουλιάξει και η οικονομία των νησιών έχει καταστραφεί.

Μετά τους κουμπάρους, τα δομημένα ομόλογα, τις παρακολουθήσεις, τα αποθεματικά των ταμείων, τον «ΓΕΡΜΑΝΟ», το ξεπούλημα του ΟΤΕ, τα λεφτά του ταμείου των πυρόπληκτων της Πελοποννήσου, άλλο ένα σκάνδαλο, αυτό που αποκαλύφθηκε στις άγονες γραμμές, φανερώνει το ήθος της κυβέρνησης της Ν.Δ. και τον τρόπο με τον οποίον διαχειρίζεται την διακυβέρνηση της χώρας και το δημόσιο χρήμα.

Αηδιασμένος ο κόσμος των νησιών παρακολουθεί τα όσα αποκαλύπτονται και είναι έτοιμος να δώσει στις επόμενες εκλογές μία ηχηρή απάντηση στης κυβέρνηση της Ν.Δ.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ, ως δύναμη ευθύνης και προοπτικής, μπορεί μέσα, από μία δημοκρατική διακυβέρνηση με ένα κοινωνικό, σοσιαλιστικό, ανθρωποκεντρικό πρόγραμμα, να δώσει λύσεις και να βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο, το τέλμα και την διαφθορά που την έχει οδηγήσει η Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: